oslopuls

Tips til arrangementer for vår kalender sendes til oslopuls@aftenposten.no. Husk dato, tid, sted, varighet, pris og kort beskrivelse.

Hvem plasserte den falske bomben på Oslo S?

Politiet har sett flere videoopptak fra Oslo S, men har foreløpig ikke funnet personen som plasserte en "lurebombe" på togstasjonen.

- Det føles godt å være tilbake på gata i Oslo

Fredag forlot lederen for Foreningen for human narkotikapolitikk institusjonen i Bergen der han siden november har kjempet hardt for å bli rusfri. Mandag morgen var han å se blant Oslos rusavhengige – med brukerutstyr i bagen.

Pegida marsjerer igjen

Den antimuslimske bevegelsen Pegida planlegger demonstrasjoner i Tønsberg og Kristiansand i tillegg til Oslo mandag kveld.

Buddhistene på Bjørndal får nytt tempel

Etter 40 år i skogen har buddhistene flyttet nærmere byen.

Arbeiderpartiet vil haLei av å vente på Oslos nye legevakt

Oslos nye legevakt er forsinket på grunn av planene for nytt storsykehus på Gaustad. Arbeiderpartiet vil ha helseministeren på banen, men helseministeren vil ikke mene noe.

«Lurebombe» funnet på Oslo S

Politiet sjekker nå videoopptakene som å se hvem som satte fra seg en koffert som skulle lure politiet til å tro at det var en bombe på Oslo S.

Holmenkollbanen i gang igjen

T-banens linje 1 har vært stengt i hele dag mellom Skogen og Frognerseteren p.g.a. snø i sporvekslene. Først klokken 19 i kveld gikkT-banen som normalt igjen.

To siktet for knivstikking i Oslo

En mann og en kvinne i 30-årene er siktet for legemsbeskadigelse etter å ha knivstukket hverandre i et slagsmål i en leilighet i Oslo natt til lørdag.

Glatte veier i morgentimene

Flere biler havnet i grøfta i snøværet lørdag morgen. Politiet oppfordrer bilistene til å tilpasse farten etter forholdene.

Pegida marsjerer igjen

Den antimuslimske bevegelsen Pegida planlegger demonstrasjoner i Tønsberg og Kristiansand i tillegg til Oslo mandag kveld.

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

Se flere anmeldelser

Oslos beste...

Siste musikk

Oslopuls

Siste film

Shopping