- Dette kan hjelpe folk

- Tiltak gir håp og er bedre enn ikke å gjøre noe, mener langtidsledige Mafas Bhuya (55). Den amerikanske ingeniøren har fått sertifikat for buss gjennom Aetat.

- Jeg er nærmere jobb nå enn tidligere fordi jeg fikk det kurset. Men da Bhuya var ferdig med busskurset, var det ikke lenger mange sjåførjobber ledige.- Kurset ga meg mye håp, men det har vært skuffende å ikke få jobb. Jeg har søkt på jobb i Skien, men det var 51 søkere på én jobb. Hvis ikke han får noen jobb som bussjåfør, er han villig til å prøve andre kurs eller tiltak. Han synes det er synd at det blir færre tiltak i Oslo der ledigheten er høy. - Tiltak er bra. Det kan hjelpe folk å komme i gang. Det er best å jobbe, men tiltak er bedre enn å ikke gjøre noe. Jeg vil gjerne ta andre kurs, kanskje drosjekurs. Hvis jeg ikke lykkes, må jeg prøve noe annet, sier Bhuya.

Les også

Siste fra Nyheter

Flere bilder

<b>På utkikk etter jobb. </b> Etter å ha tatt busskurs sjekker Mafas Bhuy daglig om det er noen ledige sjåførjobber. FOTO: THOMAS OLSEN

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

  • Delhi Tandoori

    123456

    Kundeservice var et fremmedord på Delhi Tandoori denne gang. Maten varierer også svært i kvalitet.

Se flere anmeldelser

Siste film

Shopping

  • Mats (3) bor i en hjørnetann

    Mats (3) har kosekrok i en hjørnetann. Mikkel (9) har eget loft med turnstang. Pappa har bygget om boligen slik at barna bor bra.