- Dette kan hjelpe folk

- Tiltak gir håp og er bedre enn ikke å gjøre noe, mener langtidsledige Mafas Bhuya (55). Den amerikanske ingeniøren har fått sertifikat for buss gjennom Aetat.

- Jeg er nærmere jobb nå enn tidligere fordi jeg fikk det kurset. Men da Bhuya var ferdig med busskurset, var det ikke lenger mange sjåførjobber ledige.- Kurset ga meg mye håp, men det har vært skuffende å ikke få jobb. Jeg har søkt på jobb i Skien, men det var 51 søkere på én jobb. Hvis ikke han får noen jobb som bussjåfør, er han villig til å prøve andre kurs eller tiltak. Han synes det er synd at det blir færre tiltak i Oslo der ledigheten er høy. - Tiltak er bra. Det kan hjelpe folk å komme i gang. Det er best å jobbe, men tiltak er bedre enn å ikke gjøre noe. Jeg vil gjerne ta andre kurs, kanskje drosjekurs. Hvis jeg ikke lykkes, må jeg prøve noe annet, sier Bhuya.

Les også

Siste fra seksjon

Flere bilder

<b>På utkikk etter jobb. </b> Etter å ha tatt busskurs sjekker Mafas Bhuy daglig om det er noen ledige sjåførjobber. FOTO: THOMAS OLSEN

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

 • Four Seasons

  Four Seasons har flyttet fra Vika til Rosenkrantz' gate. Det har gått stort sett smertefritt.

 • Delicatessen

  123456

  Det et fortsatt fullt på Delicatessen på Grünerløkka, men både maten og menyen er bedre og mer spennende på Delicatessen Aker Brygge og Majorstuen.

Se flere anmeldelser

Siste film

Shopping

 • Analog møbeltrend

  I en hektisk, digtal hverdag er det nå tid for analoge kommunikasjonslinjer og kroppsvennlige former i våre nære omgivelser.