13 og 5 år for knivdrap

De to mennene som stakk ned og drepte en 48 år gammel mann på Bogerud T-banestasjon i fjor, er dømt til 13 og 5 års fengsel.


9. oktober i fjor ranet og drepte en 22 år gammel chilener og en 23 år gammel nordmann 48 åringen på gressplenen ved Bogerud T-banestasjon. Avtalen var å møte 48-åringen og at de skulle kjøpe 100 Rohypnol-tabletter. Men hensikten var aldri å betale for pillene. Folk som kom fra T-banen denne ettermiddagen, så to menn som sloss med 48-åringen. Like etterpå så vitnene de to angriperne løpe vekk, mens 48-åringen beveget seg 50-60 meter før han segnet om. Det siste 48-åringen gjorde, var å ringe 113.Da politiet og ambulansen kom frem, var mannen allerede død. Han var knivstukket fire ganger i brystet og døde av forblødning. Fire dager etter drapet ble mennene pågrepet. Den yngste av de to dømte innrømmet i retten at det var han som knivstakk.De etterlatte krevde 150 000 kroner hver, samt 25 000 kroner. Det var dette det kostet å begrave 48-åringen. Oslo tingrett dømte mennene til å betale 384 083 kroner til familien.

Les også

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

 • Delicatessen

  123456

  Det et fortsatt fullt på Delicatessen på Grünerløkka, men både maten og menyen er bedre og mer spennende på Delicatessen Aker Brygge og Majorstuen.

Se flere anmeldelser

Shopping

 • Analog møbeltrend

  I en hektisk, digtal hverdag er det nå tid for analoge kommunikasjonslinjer og kroppsvennlige former i våre nære omgivelser.

Siste fra seksjon

 • 1300 bysykler havner på søppeldynga

  Selskapet som vinner anbudet om bysykler og holdeplasser må skrote alt og begynne på nytt. Bransjen tror det blir vanskelig å tjene penger på den nye avtalen.