• En politibetjent fra Oslo politidistrikt undersøker en kvinne for å finne ut av om hun er i besittelse av kniv eller narkotika. Kvinnen hadde ikke noe ulovlig på seg.

    FOTO: Henrik Arneberg

Knivaksjon i Brugata

Politiet stilte seg opp i Brugata onsdag ettermiddag for å pågripe folk som var i besittelse av kniv, syl eller narkotika.

Politipatruljen som jobber opp mot det åpne rusmiljøet rundt Oslo S, stilte seg opp i Brugata, rett bak Oslo Spektrum, for inndra kniver og andre ulovlige gjenstander.

En kniv

Ifølge Tor Jøkling, operasjonsleder ved Oslo politidisktrikt, førte aksjonen førte til at en person ble pågrepet med kniv, to personer ble bortvist for salg og bruk av narkotika og en ble tatt fordi han var etterlyst for kriminelle forhold.

Skal føle på risikoen

- Det ble utstedt en beslutning om å foreta en knivaksjon i Brugata. Det blir på samme måte som når vi har trafikkontroller. Poenget er å signalisere at politiet følger med og patruljerer på utsatte steder. Folk skal føle at det en risiko ved å bære narkotika og kniver på seg i Oslo. Slike aksjoner er ment å være forebyggende, sier Jøkling.

Aksjonen startet klokken 16 og ble avsluttet klokken 17. Ifølge Jøkling var flere politipatruljer med under aksjonen.

Les også:

Les også

Siste fra Nyheter

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

Se flere anmeldelser

Oslos beste...

  • Her er høydepunktene fra teaterhøsten

    Familiemusikalen Mary Poppins og Leonard Cohen-hyllest er blant høstens musikalske teaterpremierer på Oslo-scenene. Og på Operaens hovedscene debuterer komikeren Atle Antonsen som Papageno i Tryllefløyten.

Siste film