Stor frustrasjon på Kjelsås

Folk på Kjelsås skal kunne hoppe rett fra trikk til buss på Disen. Men matebussen betyr venting, venting og atter venting.

-Jeg hadde vurdertå bruke bil hvis jeg hadde hatt en. Det virker som flere på Kjelsås har begynt å kjøre privat, sier Linn Aas-Hansen.Hun er en av mange tidligere trikkepassasjerer som nå må bytte mellom buss og trikk for å komme seg til sentrum og hjem igjen.-Buss og trikk korresponderer dårlig. Reisen tar mye lengre tid enn da trikken gikk hele veien til Kjelsås, sier hun.Bussturen fra Disen til Kjelsås skal ta seks minutter. Ofte er ventetiden mellom trikken fra sentrum og bussavgangen mye lengre enn reisetiden.-Vi har fått et klart dårligere tilbud. I tillegg til forsinkelsene, er det mye plunder for mange å komme seg fra trikk til buss og omvendt. Tenk på dem med barnevogn eller folk som er dårlige til bens, påpeker Ellen Lødemel, som er avhengig av bussen opp til Grefsenplatået.Hun tror at særlig folk som ikke skal helt ned til sentrum, ofte vurderer å bruke bil fremfor å bytte transportmiddel på Disen.-Mange her oppe handler og sånn på Torshov og Storo. Da blir det enda mer håpløst å måtte bytte halvveis, mener hun.De to passasjerene opplever stor frustrasjon blant sine medreisende.-Det er veldig dårlig morgenstemning på Disen når trikken ikke kommer. Mange er opptatt av dette, sier Aas-Hansen.

Les også:

Les også

Siste fra Nyheter

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

  • Bare sånn passe prima

    123456

    Prima Fila er et trygt sted for dem som vil ha italiensk mat, men mangler det siste lille ekstra.

Se flere anmeldelser

Oslos beste...

  • Her er høydepunktene fra teaterhøsten

    Familiemusikalen Mary Poppins og Leonard Cohen-hyllest er blant høstens musikalske teaterpremierer på Oslo-scenene. Og på Operaens hovedscene debuterer komikeren Atle Antonsen som Papageno i Tryllefløyten.