Ung kvinne voldtatt i Slottsparken

Politiet i Oslo etterlyser vitner.

Har du tips til denne saken? Send en e-post til 2286@aftenposten.no; eller ring Aftenposten.no på 02286. Du kan også sende SMS/MMS til 2286.

Les også: Overfallsvoldtekt på Grünerløkka

- Vi etterforsker en voldtekt av en ung kvinne. Voldtekten skal ha skjedd i Slottsparken i Oslo natt til søndag 28. august, mellom klokken 01.00 og 02.00, sier etterforskningsleder Ann Kristin Grosberghaugen ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

- Kvinnen var på vei hjem, alene, da hun kom i kontakt med gjerningsmannen. Han skal være en mann av afrikansk opprinnelse, sier Grosberghaugen.

Mange mennesker i områdetVoldtekten skjedde på Abelhaugen i Slottsparken.

- Om du står på Karl Johans gate og ser opp mot Slottet, er det den haugen som ligger på venstre side av parken, på toppen av en trapp. Kvinnen har fortalt at det var mange mennesker i nærheten da voldtekten skjedde, opplyser Grosberghaugen.

Politiet etterlyser derfor vitner som kan ha gjort observasjoner før - og i det aktuelle tidsrommet natt til søndag, og ber om at disse tar kontakt med Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt.

Dagtid: 22669163. Kveld: 22669966.

Les også

Siste fra Nyheter

Overfallsvoldtekter i Oslo i sommer:

29. mai: Einar Gerhardsens plass 1. juni: Kvinne voldtatt ved Alexander Kiellands plass 19. juni: To kvinner forsøkt voldtatt, henholdsvis på Grønland og Bjølsen 3. juli: En kvinne ble forsøkt overfalt og voldtatt ved Vår Frelsers gravlund. En kvinne voldtatt i Oslo sentrum. 18. juli: Kvinne voldtatt ved Stortinget. Offeret har ikke meldt seg. 19. august: Kvinne overfalt og forsøkt voldtatt ved Ullern kirke. Gjerningsmannen var bevæpnet med kniv eller en skarp gjenstand, og rispet kvinnen. 28. august: Ung kvinne voldtatt i Slottsparken. 28. august: Kvinne overfalt og voldtatt av to maskerte menn på Grünerløkka. Hun ble rispet med kniv.

I dag må du få med deg...

se alle

Sist anmeldt

Se flere anmeldelser

Oslos beste...

  • 10 tips for helgen

    Hiv deg med på Verdens kuleste dag på Akershus festning eller gå på romutstilling på Youngstorget. Helgen byr også på rap-dinosaurer og middelaldermusikk.

Siste film