Oslopuls

Tips til arrangementer for vår kalender sendes til oslopuls@aftenposten.no. Husk dato, tid, sted, varighet, pris og kort beskrivelse.

Kinorekord for Fritt Vilt II

101 564 nordmenn så skrekkfilmen åpningshelgen.

Aldri før har så mange folk strømmet til kino for å se en norsk première. På listen over norske filmers beste åpningshelger følger «Mors Elling» (90.952), «Olsenbanden Jr og Sølvgruvens hemmelighet» (60.640) og «Elias og kongeskipet» (60.567), melder NTB.

–Dette overgår jo alt vi kunne drømme om, sier en stolt produsent Martin Sundland i en pressemedling. –Vi visste at vi har laget en god film og at mange ventet på den, men dette må vi si er over all forventing.

Snofylt norsk skrekk gjorde det også strålende, både på kino hvor den ble sett av 257 000, og har omsatt hele 120.000 DVD'er.

Aftenpostens filmanmelder mener : ”Bolsø Berdal vant Amanda for sin rolle i Fritt vilt. Hun viser igjen hvorfor hun er et brukt navn i øyeblikket, med fine filminstinkter. Gamle og nye fjes gjør god nytte for seg innenfor filmens rammer. Og vi får en ny runddans som utløser passe med knis, hyl samt frysninger langs ryggraden, på kompetent vis.” Aftenpostens filmanmelder mener

Vi snakket med Ingrid Bolsø Berdal rett før premièren, og vi kan blant annet avsløre at hun Les intervjuet

Les intervjuet

Les også:

Les også

Siste fra Film

I dag må du få med deg...

se alle

Oslos beste...

  • 10 tips for helgen

    Hiv deg med på Verdens kuleste dag på Akershus festning eller gå på romutstilling på Youngstorget. Helgen byr også på rap-dinosaurer og middelaldermusikk.

Siste musikk

Shopping

Siste film

Siste scene