Oslopuls

Tips til arrangementer for vår kalender sendes til oslopuls@aftenposten.no. Husk dato, tid, sted, varighet, pris og kort beskrivelse.
  • Nå vil Linni Meister hun se om rumpa hennes kan slå Lene Alexandras pupper på YouTube.

    FOTO: Johannessen, Sara

Rumpe selger "Død snø"

Død snø skal sikre utenlandssuksess med Linni Meister.

Les også
Tommy Wirkola om filmen "Død Snø"
Anmeldelse: "Død Snø"

Nå slippes en spesiallaget musikkvideo med Linni Meister i hovedrollen som skape ekstra blest rundt utenlandslanseringen til Tommy Wirkolas film ”Død Snø”.

Ikke pupper men rumpe

Den nye låten har fått det klingende navnet ”My Ass” og er en parodi på Lene Alexandras ”My Boobs”-låt som gjorde stor suksess på Youtube, opplyser en pressemelding rundt videoen. Kjetil Omberg, filmprodusent av "Rovdyr" og "Død Snø" og nå plateselskapssjef står bak ideen, og sier dette om parodien av parodien.

– Vi noterte oss YouTube-suksessen til Lene Alexandra Øien med over 10 millioner visninger med ”My Boobs are OK” og begynte å tenke hvordan vi kunne bruke den universelle kroppsfikseringen til å skape oppmerksomhet rund ”Død Snø” i utlandet.

– Den er helt sjukt morsom. Den heter ”My Ass” og vi har ambisjoner om at den skal bli en av årets mest sette videoer på YouTube. Rett og slett fordi den har et refreng som det er umulig å ikke sette i halsen, og en humor og en bluferdighet som erfaringsmessig funker bra på sosiale arenaer som YouTube og Facebook, sier Omberg i en pressemelding til Oslopuls.

Perfekt match!

Underveis i videoen har han fått integrert filmplakatene til ”Dead Snow”. Regissøren Tommy Wirkola er selv strålende fornøyd med å ha med Linni på laget.

– Linni og ”Død Snø” er en perfekt match! Hun har akkurat den samme humoren som oss, og det har blitt en video som ikke skal gå i glemmeboka med det første, sier han om samarbeidet.

Stripp!

– Det var litt utfordrende for jeg hadde aldri strippet før. Stripp, sa de bare, så da gjorde jeg det, sier Linn Meister om hennes nye samarbeid.

Og i pressemeldingen for videolanseringe forklarer hun videre om den tilsynelatende enkle låt-tematikken.

– Det er en låt med et tilsynelatende enkelt spørsmål. Det er ”Take a good look at my ass, how long do you think it will last?”, nå venter vi på svaret fra alle verdens gutter, sier hun der.

Se YouTubevideoen her. (sensurert versjon)

Slaktes av Perez

Kjedisblogger Perez Hilton er allerede ute og slakter videoen som ble sluppet torsdag 28.09. Han starter med å skrive ”Kanskje den verste sangen noensinne” og slaktet bare fortsetter i bloggen som er svært så fryktet i kjendismiljøet. Perez Hilton har gjort seg kjent med Hollywoods ”mest hatede webside”. Les blogginnlegget.

Les også

Siste fra Film

I dag må du få med deg...

se alle

Oslos beste...

Siste musikk

Shopping

Siste film

Siste scene