Oslopuls

Tips til arrangementer for vår kalender sendes til oslopuls@aftenposten.no. Husk dato, tid, sted, varighet, pris og kort beskrivelse.
  • Revysesongen er i full gang igjen denne uken, med hele seks premierer. Her er det Henrik Roshauw Tidemann og Emilie Skolmen Kaafjeld som lager show i fjorårets Fagerborgrevy.

    FOTO: Georgsen Tone

Årets første uke

Revy-kickoff på Steinerskolen, Fagerborg, Berg, Handelsgym, Rud og Nissen.

Gåtefullt krimdrama

Rett før jul fikk filmen «Det hvite båndet» fine skussmål fra et samlet kritikerkorps. Blant annet skrev Aftenposten at filmen, som er lagt til den tysk landsbygda i 1913, er «en særdeles vakker film med en uhyre finstemt komposisjon». Nysgjerrig på hele anmeldelsen? Da kan du lese mer Skrekkblandet fryd . Også Dagbladet og VG så ut til å like filmen. Sjekk ut Oslokino for tidspunkter og billetter.

Hva: Film
Hvor: Ringen kino og Related content
Når: Mandag-torsdag, og i helgen

_________________________________________

Revypremierer

Onsdag denne uken er vinterens kanskje største premieredag for byens skolerevyer. Både Oslo Handelsgym, Nissen, Rud, Fagerborg og Berg sparker igang sine forestillinger i dag, mens Steinerrevyen tjuvstartet allerede mandag. Sjekk hva vi mente om revyene i fjor her. Hva har de funnet på denne gangen? For anmeldelser, reportasjer og bilder fra alle revyer, kan du sjekke ut Oslopuls hver dag.

Hva: Skolerevyer
Hvor: Byens videregående skoler
Når: Fra og med onsdag

______________________________________

Norges beste imitatorduo tilbake

«Full av musikalske godbiter og infame innertiere!», skrev Litt av en revy . «Norges beste imitatorduo er på sporet igjen», skrev VG. «Gjør hverandre-og Norge - morsommere,» skrev Dagbladet. Vi snakker selvfølgelig om showet «Litt av en mann» med Rune Andersen og Espen Beranek Holm, som nå er igang igjen etter nyttår. - Hadde kroppen vært en bil, ville jeg nok blitt avskiltet kan du lese Oslopuls' intervju med de to moroklumpene.

FOTO: André Løyning

Hva: Humorshow
Hvor: Latter
Når: onsdag, torsdag og fredag kl. 19

______________________________________

DJ-legende til byen

Fredag betyr fest, og er du riktig så smart velger du Blå i kveld. Der er det Shari Vari som har bokket inn fransk-amerikanske Francois K. Mannen har spilt på alle de mest legendariske klubbene i New York, fra The Loft og Paradise Garage, til Studio 54. Men i kveld er han på altså på Blå , og det burde kanskje du også være?

Hva: Klubb
Hvor: Blå
Når: Kl. 23

______________________________________

Gøy på glattisen

Fikk du skøyter til jul? Eller har du vært på loftet og plukket ned de gamle nå som kuldegradene er kommet? De aller fleste i Oslo er så heldige å bo i nærheten av en skøytebane. Benytt sjansen! Det skal være fullt mulig å finne en som passer akkurat deg, enten du liker musikk til skøytingen, skal ha med barna, vil spille hockey, eller foretrekker roiligere omgivelser. Sjekk vår guide til glattisen Related content

FOTO: Neegaard Dan Petter

Hva: Skøyter
Hvor: Related content
Når: Når du vil!

Les også

Siste fra Kunst og scene

I dag må du få med deg...

se alle

Siste musikk

Siste film

Siste scene