Vårens beste catwalk-kopier

Se hvilke budsjettvennlige favoritter du kan kjøpe som er prikk lik de dyre designerplaggene denne sesongen.

Les også:

Du behøver ikke sprenge budsjett for å fornye garderoben din eller henge med på de siste trendene. Gjør deg vårklar med sesongens aller beste catwalk-kopier!

Syrevasket olashorts

90-tallet fikk sin renessanse da Isabel Marants modeller entret catwalken iført syrebleket denim fra topp til tå. Og heldigvis har kjedebutikkene kastet seg over trenden. Om du er i det kreative hjørnet, er det heller ikke vanskelig å lage sin egen versjon av batikkshortsen. Alt du trenger er klor og, noen strikker og en slitt olashorts.

Shorts fra H&M, 199 kr.

Plisséskjørt

Trender med røtter fra både 50- og 60-tallet har flere sesonger inspirert de største motehusene. Skal du investere i ett skjørt denne våren, så la det bli et plisséskjørt. De små, strukturerte plisseene fanger lyset på en fantastisk måte når du beveger deg.

Skjørt fra Oasis, 549 kr.

Sporty genser

Designeryndlingen Alexander Wang er den sporty trendens mester. Han kombinerer aztekiske mønstre og neonfarger som gir deg det rette, sporty uttrykket denne sesongen. Bryt gjerne opp stilen med noen innslag av nedtonet tilbehør eller høye, sexy hæler.

Genser fra Mango, 199 kr.

Grafiske øredobber

Kitsch skal ikke kun pryde grandtanten dins bokhyller denne sesongen, men også henge til pynt i ørene. Prada fullførte 50-tallsstilen med fargerike, kitsch-aktige øredobber. Hos Mango finner du en langt mer rimelig variant.

Øredobber fra Mango, 199 kr.

Blomstrete kjole

Hos blant annet Chanel (bildet), Erdem og Dolce & Gabbana var den romantiske, blomstrete trenden dominerende. En kjole som denne burde enhver fashionista ha i sitt klesskap i sommer, og heldigvis bugner det over av deilige designerkopier der ute!

Kjole fra www.asos.com, 1.100 kr.

Korsettopp

Denne våren handler det om å vise frem magen. Få hadde vel trodd at den sære 90-tallstrenden skulle dukke opp igjen i motebildet. Denne gangen skal trenden derimot ikke være så vampete, men mer tekkelig. Skap en 50-tallsglamorøs rivierastil ved å iføre deg korte magetopper og vide, a-formede skjørt eller smale, korte sigarettbukser.

Topp fra Oasis, 449 kr.

Minishorts

Hos motehuset Balenciaga var det ikke dype utringninger, men høye snitt som preget sommertøyet. Det går fint an å balansere stilen til det tekkelige ved å ikle deg i en superkort shorts, gjerne kombinert med en overdimensjonert jakke og en løs topp.

Shorts fra H&M, 399 kr.

Les mer om mote på www.costume.no

Les også

Siste fra Shopping

I dag må du få med deg...

se alle