McDonald's får pepper

Hver tredje McDonald's-restaurant har fått kritikk for dårlig hygiene. Her er oversikten over hamburgerrestaurantene som har fått kritikk i Oslo-området

Ifølge NRK Dagsnytt får så mange som hver tredje McDonald's-restaurant kritikk av Mattilsynet. Av 67 kontrollerte hamburgerrestauranter rundt om i landet, har 25 fått kritikk for skitt, rot og dårlig skadedyrskontroller. - Vi tar kritikken mer enn alvorlig, og jobber hver dag for å bli enda bedre. Men jeg vil understreke at dette er resultatet etter inspeksjoner som er blitt foretatt over en periode på to år. Derfor viser ikke disse opplysningene hvordan tilstanden er i dag. Rapportene sier jo ingenting om hva som er blitt gjort etter inspeksjonene for å bedre forholdene, sier McDonald's kommunikasjonsdirektør Margaret Brusletto. Mattilsynet mener at to gjester med stor sannsynlighet er blitt matforgiftet på McDonald's i Ski storsenter, men Brusletto mener en slik konklusjon er uholdbar.- Det er aldri blitt bevist at noen er blitt matforgiftet på McDonald's i Norge, sier hun. Flere av restaurantene er blitt truet med stenging. Her er restaurantene i Oslo og omegn som har fått kritikk:
McDonald's i Valkyriegata 13, Majorstuen, Oslo: Drev uten godkjenning. Rotter i bakgården. Tvilsom lagring. Grisete søppelbøtter.

McDonald's i Grorudveien 73, Grorud, Oslo: Manglet godkjenning, ble truet med stenging. Manglende renholdsplan og tvilsom håndvask.

McDonald's i Klingenberggata Sentrum, Oslo: Manglet godkjenning, ble truet med stenging. Dårlig renhold.

McDonald's i Grønland 12B, Grønland, Oslo: Drev uten godkjenning i tre år.

McDonald's i Tvetenveien 18, Bryn, Oslo: Manglet godkjenning, ble truet med stenging. Dårlig renhold, manglende hygienekontroll.

McDonald's på Linderud, Oslo: Dårlig renhold, dårlig oppvask.

McDonald's i Ski storsenter, Ski: Mattilsynet konkluderer med at to personer med stor sannsynlighet ble matforgiftet på restauranten, den ene ble innlagt på sykehus. Dårlig renhold.

McDonald's på Lørenskog: Tvilsomme hygienerutiner.

McDonald's i Sandvika sentrum, Bærum: Mangelfull renholdsplan, kritikkverdig råvarebehandling.

McDonald's på Bekkestua, Bærum: Infisert milkshake-maskin ble stengt. Dårlig renhold. Ingen renholdsplan. Kritikkverdig råvarebehandling.

McDonald's på Slependen i Asker: Dårlig renhold, mangelfull renholdsplan, kritikkverdig råvarebehandling.

McDonald's i Asker sentrum: Mangelfull renholdsplan, kritikkverdig råvarebehandling.

Les også

Siste fra Sulten

Sist anmeldt

Se flere anmeldelser

Oslos beste...

  • 10 tips for helgen

    Hiv deg med på Verdens kuleste dag på Akershus festning eller gå på romutstilling på Youngstorget. Helgen byr også på rap-dinosaurer og middelaldermusikk.

Oslopuls

I dag må du få med deg...

se alle